Профорієнтаційні заходи на Черкащині

21 лютого 2018, 15:33
21 лютого 2018 року випускникам Тальнівської ЗОШ № 2 що на Черкащині була надана можливість більш детально дізнатися про переваги і можливості навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, зокрема на гуманітарно-педагогічному факультеті, де є шанс опанувати сучасні спеціальності: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Журналістика», «Філологія» (англійська, німецька, французька, польська), «Психологія», «Професійна освіта», «Соціальна робота».
Щиро дякуємо за співпрацю у проведенні профорієнтаційних заходів адміністрацію Тальнівської ЗОШ №2 в особі заступника директора Гулінського Валерія Миколайовича.
Заступник директора Тальнівської ЗОШ №2 Гулінський Валерій Миколайович.
За результатами анкетування 5 старшокласників виявили бажання вступати на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», 2 – на «Соціальну роботу», 3- на «Журналістику», 5 – на «Психологію», 2 - на «Філологію».
 
Старшокласники Тальнівської ЗОШ № 2 під час анкетування.
 
Консультаційна робота з питань вступної кампанії 2018 року з тальнівськими школярами продовжується в електронному режимі. 
 
Кравченко Наталія, 
доцент кафедри історії і політології
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook