ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРО ПЕРСПЕКТИВИ НАВЧАННЯ В НУБІП УКРАЇНИ

13 березня 2018 року

      Слово «екологія» йде від грец. «oicos» – домівка та «logos» – наука, за Геккелем – наука про взаємовідносини живої істоти та оточуючого середовища.
Екологи – це ті фахівці, які можуть з’ясувати, чому гине риба, висихають річки, влітку випадає сніг; вони вивчають стан повітря, води, ґрунту, вплив промислових відходів на рослини, тварини та людину. З’ясовують причини природних катаклізмів та розробляють шляхи мінімального впливу людей на довкілля.
      Ця професія посідає 6-е місці серед найбільш актуальних професій 21-го століття.
      Професія еколога вважається модною, престижною та перспективною, але поки що на Заході.
      Останнім часом стало гарною традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти за фахом еколога бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників Бережанського агротехнічного коледжу з перспективами навчання в НУБіП України приїхала колишня випускниця нашого закладу, Крушельницька Ольга.
      Студенти активно підтримували бесіду і цікавилися кількістю бюджетних місць, вартістю навчання, умовами проживання в гуртожитку.
В ході бесіди Крушельницька Ольга дала розгорнуті відповіді на всі питання, які цікавили студентів. Бесіда пройшла в теплій і дружній обстановці. 

Дворська Л.А., Соколовська І.Я.
викладачі циклової комісії природничих дисциплін


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook