Доцент О. Новіцька прийняла участь у «Smart Agro Business Forum»

12 березня 2018, 12:20

Останній день зими відзначився гучними подіями у сфері аграрної промисловості. 28 лютого відбувся довгоочікуваний форум – «Smart Agro Business Forum», що об’єднав усі аграрні галузі навколо ідеї інновацій.
Вступне слово від заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Трофімцевої Ольги Василівни надихнуло учасників форуму на плідну співпрацю.
На форумі були підняті актуальні для сьогодення питання. Серед яких:

  • «Протидія аграрному рейдерству», доповідач Віталій Черепаха, Голова комітету з антикорупційного законодавства при міністерстві юстиції.
  • «DLG- європейське об’єднання та дискусійна платформа для прогресивних фермерів», Юлія Бондаренко, директор компанії «ДЛГ Україна».

У рамках форуму відбулася панельна дискусія «Тваринництво та інноваційні технології» за участі Максима Шевчука, Олександра Овчаренко, Дмитра Огньова (власник найбільшого фермерського господарства у Східній Європі «Меринос-Захід»), Костянтина Новіцького (фахівець з корекції годівлі сільськогосподарських тварин компанії «Анкорес-Україна»), Віктора Кобилянського (переможець у номінації «Адвокат року» у сфері аграрного та земельного права).

Учасники панельної дискусії «Тваринництво та інноваційні технології»

Доцент О. Новіцька - учасник у «Smart Agro Business Forum»

Співробітники кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології прийняли активну участь у обговоренні піднятих питань.

Т. Мазур

 

 

Дігітальні технології все більше захоплюють аграрну сферу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook