Дистанційне навчання на кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології

7 березня 2018 року

У зв’язку з рішенням Кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо введення Національного плану дій, а також відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та надзвичайною техногенною ситуацією, відключенням країни від газопостачання, дефіцитом енергоресурсів та з метою недопущення руйнування теплових, газових, енергетичних мереж, збереження здоров’я студентів, викладачів та співробітників на період з 3 по 7 березня 2018 року включно навчальний процес на кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології для студентів, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації проходив з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій.

Викладачі кафедри заздалегідь виклали на новинарній сторінці інформацію щодо проведення індивідуальних занять для дистанційного навчання з дисциплін, що викладаються на кафедрі, 

Тож у визначений час, згідно розкладу занять, викладачі он-лайн очікували студентів на відповідних курсах платформи http://elearn.nubip.edu.ua/.

 

 

Тож, 7 березня на 2–3-ій парах проходили дистанційні заняття з дисципліни «Мікробіологія у тваринництві» у студентів 1 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» — на другій парі 2 група вивчала тему "Морфологія грибів та актиноміцетів» та здавала Модуль 1. «Систематика та номенклатура мікроорганізмів», а на третій парі – студенти 1,2 та 3 груп знайомилися з матеріалом лекції на тему «Генетика мікроорганізмів» та відповідали на питання до цієї лекції.

Поміж злітанням інтернету та ворду, у студентів та викладача таки вдалося провести повноцінне дистанційне навчання студентів, зі спілкуванням у чаті, викладенням лекцій, питань і отриманням на них відповідей. Досвід показав, що пошук ресурсів для навчання необмежений, коли летить інтернет на одній площині, шукаєш гугль-докс і насолоджуєшся результатом та ефектом співпраці, а врешті і всією роботою на комп'ютері, мобільних гаджетах, на папері і словами).

 

Адреси та прізвища студентів на фото піксельовані для захисту особистих даних.

 

Кольорові букви тексту свідчать про відповіді кількох учасників читання тесту. дуже зручно відслідковувати активність щодо прочитання документів

Дякую усім причетним за сприяння в організації. Студенти спеціальності  ТВППТ сьогодні прекрасно потрудилися і підтвердили своє бажання навчатися.

професор О.В. Яблонська


elearn
mail
modul1
chat
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook