Вітаємо з чудовим святом весни – 8 Березня!

8 березня 2018 року

 

Дорогі наші жінки! 
Наші дорогі викладачки, аспірантки, фахівці, співробітниці, студентки!

Ректорат, профспілкова організація Національного університету біоресурсів і природокористування України сердечно вітають Вас із прекрасним весняним святом –

Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Все найсвітліше, що є у нашому житті, – радість, щастя, кохання – пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Тисячоліття світової історії осяяні Вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки Вашій життєвій силі, насназі та терпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Плин історії дещо змінив ставлення до цього свята, політичний аспект відійшов на другий план, але не змінилося наше ставлення до Вас, дорогі колеги!

Важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки. Адже будь-яку професію, навіть військових, неможливо уявити без чарівних посмішок, дбайливих і турботливих рук, небайдужих жіночих сердець. І нині українські жінки боронять незалежність України, самовіддано беруть участь у волонтерському русі.

 Сьогодні в нашому колективі працюють більше двох тисяч жінок, багато з яких успішно очолюють структурні підрозділи, кафедри та відділи, забезпечують нас книгами, підтримують порядок в університеті. Серед наших студентів і аспірантів більше восьми тисяч гарних і розумних дівчат.

Дорогі жінки! Доземний уклін за сумлінну працю викладачам, лаборантам, комендантам, вахтерам, технічним працівникам, бухгалтерам, економістам, кадровикам, бібліотекарям, працівникам деканатів, секретаріатів, усім жінкам нашого дружнього колективу. Дякуємо Вам за віддану працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені Ваші ніжні душі!


Найперше хочемо, щоб в Україні запанував мир і спокій, країна, а з нею і університет вийшли із затяжної економічної кризи. Бажаємо Вам міцного здоров'я, успішного навчання, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Ваших домівках панують спокій та добробут, а серця будуть зігріті теплом рідних і близьких.


Зі святом весни Вас, з 8 Березня!


З глибокою пошаною

ректор НУБіП України                         Станіслав Ніколаєнко
голова профспілки працівників         Ростислав Тарасенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook