НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ГРУПИ Е-41М НА БЕРЕЖАНСЬКИЙ РЕМ

2 березня 2018 року

     Студенти групи Е-41М, разом зі своїм викладачем Біликом Б.Я., під час заняття з дисципліни: «Експлуатація і ремонт електроустаткування та засобів автоматизації» відвідали, з екскурсією, Бережанський РЕМ. Тема заняття - «Розробка заходів по створенню-обслуговуючої бази енергетичної служби господарства».

    Екскурсію по виробничих об’єктах проводив, старший диспетчер Мартиненко Юрій Олександрович, який детально розповів про основні структурні підрозділи ВАТ Тернопільобленерго, охарактеризував виробничу діяльність підприємства, а згодом провівши інструктаж з техніки безпеки, показав та розповів про призначення та роботу основних елементів діючої підстанції 110/35/10 кВ.
     Юрій Олександрович розповів про основні аспекти використання на підприємстві систем керування та сигналізації з застосуванням телемеханіки і автоматики, які дозволяють передавати сигнали та команди про роботу розподільчих пристроїв підстанції.
     Студенти уважно слухали, задавали питання та отримували змістовні відповіді від екскурсовода. В кінці екскурсії студентів зацікавили нововведення і перспективи розвитку галузі енергетики та електропостачання Бережанського району. Студенти отримали незабутні враження від екскурсії та необхідні теоретичні знання щодо виробничих особливостей їхньої професії.
Петрів Оксана Степанівна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook