Обговорювали зі студентами Програми дій з навколишнього середовища, які діяли в ЄС та принципи екологічної політики ЄС.

14 лютого 2018, 10:05

 14 лютого доцент Головко Л.О. провела два семінари для студентів юридичного факультету на теми «Становлення та розвиток політики Європейського Союзу у сфері охорони навколишнього середовища» і «Джерела європейського права навколишнього середовища» з навчальної дисципліни «Екологічна політика і право ЄС», яка розроблена відповідно до Грантової угоди 2016 – 2535 / 001 – 001 між Освітнім, аудіовізуальним та культурним виконавчим агентством, що діє від імені Європейської Комісії та Національним університетом біоресурсів і природокористування України від 27.10.2016 року.

Під час семінарів студенти активно обговорювали Програми дій з навколишнього середовища, які діяли в ЄС та принципи екологічної політики ЄС.

 

 

Студентка 4 курсу Дигодюк Іванна зробила цікаву доповідь на тему «Принципи екологічної політики ЄС». 

 

 

Собецька Дар’я виступила з доповіддю «Сьома програма дій в галузі навколишнього природного середовища», роблячи акцент на її пріоритетах, зокрема захисті та збереженні природних ресурсів, інвестиціях у екологічну політику, інтегруванні екологічної політики у всі види секторальних політик.

 

 

Активна участь студентів у обговоренні запропонованих тем показала зацікавленість студентів до дисципліни «Екологічна політика і право ЄС»

 

Доцент Людмила Головко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook