Перша атестація магістрів спеціальності «Агроінженерія»

1 березня 2018, 16:56
Механіко-технологічний факультет

          Перша атестація магістрів спеціальності «Агроінженерія» освітніх програм «Техніка технологія у тваринництві»  та «Оптимізація процесів, параметрів роботи техніки АПК» пройшли за затвердженими  графіками на випускових кафедрах механізації тваринництва і сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М.Василенка, відповідно.

Основними умовами для першої атестації є затверджений індивідуальний план навчальної, наукової та інноваційної роботи і виконання вимог першого семестру та визначення об’єкта і предмета дослідження –  говорить заступник декана Олег Заболотько. А саме: обґрунтування теми магістерської роботи, розробки завдань та складання поетапного плану їхнього виконання, аналіз та оцінка діяльності господарства, вибір сучасної технології, відвідування виставок, аналіз машин та обладнання для проведення досліджень вибраних параметрів, розробка схеми установки, складання програми та методики проведення досліджень, підготовка матеріалу для публікації у наукових збірниках. часткового опрацювання літератури, визначення об’єкта досліджень та підготовка технічних розробок для виставки до 120 річчя НУБіП України.

Марія Ігнатенко займається дослідженням зміни якості вихідного продукту (замінника молока), від матеріалу обладнання робочої камери агрегату та транспортуючої магістралі.

Дмитро Резніченко пропонує дослідити процес приготування гранульованих органічних добрив  в системі точного землеробства.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook