Як в науці, так і у спорті

4 березня 2018, 21:10
НУБіП (3 корпус)

21 лютого 2018 року розпочалася спартакіада Здоров’я 2017-2018 н.р. з шахів, у якій переможцями стала команда агробіологічного факультету.  

Три ігрових дні проходили в напруженій боротьбі між гравцями.

В третій фінальній частині змагань в грі за перше місце зустрілися команди факультету конструювання та дизайну і команда агробіологічного факультету. За друге місце боротьба точилася до останнього туру, кращими стала команда викладачів ННІ лісового і садово-паркового господарства.  Третє місце розіграли між собою команди ННІ лісового і садово-паркового господарства та факультету землевпорядкування.

Переможцями змагань (1 місце) спартакіади з шахів стала команда агробіологічного факультету, серед учасників якої були викладачі кафедри ґрунтознавства і охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули – завідувач кафедри, доктор с.-г. наук Балаєв  Анатолій Джалілович і доцент кафедри, доктор с.-г. наук Тонха Оксана Леонідівна, які дуже сумлінно поставились до змагань, захищаючи спортивну честь свого факультету.

Рівень боротьби за шаховими дошками в цьогорічній 28-ій спартакіаді був вищий ніж торік. Гравці всі партії грали за шаховими годинниками і переможці пар вирішувались на останніх секундах.

Граючи за 5-ою дошкою  усі 7 партій виграла Тонха Оксана Леонідівна, доцент нашої кафедри.

Ми поздоровляємо наших переможців і пишаємося ними! Студентам є з кого брати приклад.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook