Триває виробнича педагогічна практика студентів 4 курсу спеціальності 035 «Філологія»

1 березня 2018 року

 На сьогодні триває виробнича педагогічна практика студентів 4 курсу спеціальності 035 «Філологія», яка розпочалася 19 лютого 2018 р. Керівниками практики (згідно наказу) призначено проф. Малихіна О.В., доц. Козуб Л.С. тадоц. Рубінську Б.І.

На сьогодні студенти-практиканти проводять відкриті уроки, які свідчать про те, що вони успішно оволоділи методикою викладання іноземних мов, зокрема англійської. Під час практики студенти демонструють хороші знання англійської мови, проявляють себе як знаючі і творчі вчителі, проводять цікаві уроки, достатньо часу приділяють позакласній і виховній роботі, намагаються знайти індивідуальний підхід до кожного учня. На уроках спостерігається високий рівень дисципліни, студенти заохочують учнів до дискусії на різні теми, тим самим розвиваючи їх монологічне і діалогічне мовлення. Проведені студентами уроки відповідають всім вимогам, які висуває сучасна методика, а саме комплексність уроку, структурна цілісність і змістовність.
 
 
Керівники практики регулярно контактують і отримують фотозвіти від студентів, які проходять практику в школах за місцем проживання. Важливо заначити, що вчителі і адміністрація шкіл, у яких студенти проходять практику, дають позитивні відгуки про їхню роботу. Пишаємося тим, що наші студенти так достойно і на високому рівні представляють наш факультет не лише в школах м. Київ, але й в інших областях України.
 
 
Кафедра романо-германських мов і перекладу бажає студентам успішного проходження практики протягом наступного тижня і чекаємо на їхні позитивні відгуки після повернення у стіни рідного вузу на підсумковій конференції, яка відбудеться 13 березня 2018 р.
 
Козуб Л.С.,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook