Інженер-механік та сучасність агротроніки ZEPPELIN УКРАЇНА

2 березня 2018, 13:35
м. Київ, ZEPPELIN УКРАЇНА

 2 березня 2018 року студентам магістратури механіко-технологічного факультету організовано виїзне практичне заняття з сучасних технологій технічного сервісу виробничого процесу Zeppelin Україна. 

ZEPPELIN УКРАЇНА є ексклюзивний офіційний дилер на українському ринку всесвітньо відомих компанії Caterpillar та корпорації AGCO. Вони є частиною великої міжнародної мережі компаній, яка займається поставками промислової, сільськогосподарської, електрогенеруючої та будівельної спецтехніки.

Модератором заходу був випускник нашого факультету Олексій Грубрін, який вдало зміг поєднати отримані знання і навички в Альма Матері, з виробничими потужностями Zeppelin Україна.

Головною метою виїзного заняття було ознайомлення з сучасними технологіями виробничих потужностей з діагностування, технічного обслуговування, зберігання сільськогосподарської та електрогенеруючої техніки відомих світових виробників, а також виробництво та відновлення запасних частин та комплектуючих до них.

      

  

 

         Після десятиліть цілеспрямованої праці компанія Zeppelin Україна заробила блискучу репутацію. Досягнення в галузі техніки, новаторський дух, якість, орієнтація на клієнтів і надійність – ці якості зробили їх лідером серед конкуруючих компаній. Будучи засновницьким підприємством, компанія Zeppelin Україна є синонімом найвищих результатів з високим рівнем вимог з просвітництвом серед студентства.

 

 

        Пропонована компанією Zeppelin Україна широка номенклатура продукції допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності від земляних робіт до електропостачання збудованого об'єкта. 

          Всі зусилля спрямовані на розвиток довгострокового партнерства з клієнтами. Вони поставляють передові технології та пропонують кращий сервіс для їх обслуговування, тим самим вони сприяють зростанню ефективності та зміцненню бізнесу партнерів.

Заступник декана з наукової роботи МТФ Іван Роговський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook