На гостину до книг

1 березня 2018 року
28 лютого 2018 р. студенти першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та ННІ післядипломної освіти спеціальності «Туризм» завітали до Державної бібліотеки України для юнацтва.
Студентів радо зустріли працівники бібліотеки, які ознайомили їх зі структурою та роботою бібліотеки. Нині бібліотека – це не лише місце для зберігання книг, а своєрідний просвітницько-виховний творчий простір. Вона не стоїть на місці, а крокує у ногу з часом. 
 
Сьогодні юнацька бібліотека має своє обличчя, доброзичливо і шанобливо звернене до її відвідувачів. ДБУ для юнацтва вступила в нове тисячоліття зі значним потенціалом. Нині вона має 300-тисячний фонд документів на традиційних і нетрадиційних носіях, понад 700 назв періодичних видань передплачується щорічно. Створено локальну комп'ютерну мережу, є вихід в Інтернет, апробовано інноваційні форми інформаційного обслуговування користувачів.
 
ДБУ для юнацтва відрізняється інноваційним підходом до молоді, яка шукає шляхів активного самоствердження у житті. На неї зорієнтовані численні креативні заходи бібліотеки, учасниками одного із них нещодавно уже було студентство нашого університету. Приємно, що деякі студенти відразу після екскурсії стали читачами бібліотеки. Кафедра історії і політології сподівається на плідну працю із закладом.
 
Людмила Лановюк
доцент кафедри історії і політології
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook