Профорієнтаційна робота триває

1 березня 2018 року
НУБіП України

  В останній декаді лютого 2018 року завідувач кафедри глобальної економіки, доктор економічних наук, професор Наталія Михайлівна Вдовенко завітала з профорієнтаційною роботою до Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де її зустріла класний керівник 11-го класу (з поглибленим вивченням економіки) Тетяна Григорівна Шеремет.

  Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами Наталія Михайлівна розповіла про НУБІП України, а особливо про економічний факультет. Економічний факультет – один із провідних факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України, який понад 65 років є центром аграрної економічної освіти і науки в Україні.
  Учні отримали інформацію про спеціальності факультету, а саме: «Економіка», «Облік і оподаткування (Облік і аудит)», «Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит)», а також умови навчання, перспективи працевлаштування і міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків.
  Маємо надію, що майбутні студенти почули інформацію, яка допоможе їм зробити правильний вибір!!!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook