Екскурс в історію США

26 лютого 2018, 13:44
Проблема організації виховного процесу у вищому навчальному закладі є однією з найактуальніших у педагогічній теорії та практиці й спонукає освітян до пошуку нових шляхів якісного вдосконалення виховання студентської молоді.
Ми живемо в такий час, коли дедалі ширше розвиваються зв'язки з різними країнами і народами. У світі є від 6000 до 7000 різних мов, тому знання, як мінімум однієї іноземної мови , є просто необхідним. У наш час знання іноземної мови — це не просто показник освіченості та інтелектуального розвитку. Це життєва необхідність. Разом з тим, вивчити мову не так вже й просто. Для цього необхідно витратити багато і часу, і зусиль. Але на заняттях англійської мови ми вивчаємо не тільки сьогодення. 
Так зі студентами першого року навчання факультету землевпорядкування ми згадували та розповідали цікаві факти про життя Джорджа Вашингтона. За всю історію США, Вашингтон є найвищим президентом, він був широкоплечий, ставний, його зріст становив майже 190 см. Без Вашингтона не було б Континентальної армії, а без Континентальної армії не було б Сполучених Штатів. Американські колонії залишилися б частиною Британської імперії і не грали б власної історичної ролі подібно іншим колоніям. Вашингтон створив статус Америки як найстарішої демократії в світі з єдиною, могутньою і впливовою нацією. Джордж Вашингтон по праву заслужив почесний титул «Батька Батьківщини». Ці та інші цікаві факти розповідали студенти першокурсники.
 

Цимбал С. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook