Визначено переможців першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Облік і оподаткування»

23 лютого 2018 року
    Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Облік і оподаткування» було проведено 20-22 лютого 2017 р. В олімпіаді брали участь студенти, 4 курсу за напрямом підготовки «Облік і аудит» та 1 курсу ОС«Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування». Всього 90 осіб.

 
   

Склад журі: голова - д.е.н. професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу В.К. Савчук. Члени журі: завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Є.В. Калюга, заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент А.М. Шиш, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування С.В. Тивончук, Н.П. Кузик, К.В.Шевчук.
    Студентам були запропоновані конкурсні завдання з фінансового обліку, управлінського обліку, аудиту, звітності підприємств та економічного аналізу.
   Вичерпна відповідь на кожне з поставлених питань (згідно Положення про проведення Всеукраїнської олімпіади, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13.12.2012 № 1410) зі спеціальності “Облік і аудит” оцінювалася так:
      фінансовий облік (задача) - 15 балів;
      звітність підприємств (задача) – 15 балів;
      управлінський облік (задача) – 15 балів;
      аудит (задача) – 15 балів;
      економічний аналіз (задача) – 15 балів
      тести з фінансового та управлінського обліку, аудиту, звітності підприємств, АРМ бухгалтера, економічного аналізу, обліку в оподаткуванні – 25 балів.
      Максимальна кількість балів - 100


       

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний із учасників визначено:
       1 місце – Ковтуняк О.О.; 1 курс ОС «Магістр»;
       2 місце – Степанюк Ю.М. 4 курс ОС «Бакалавр», Ковалевич О.С. 1 курс ОС «Магістр»;
      3 місце - Шендерівська Ю.В.1 курс ОС «Магістр», Птуха Д.Д. 1 курс ОС «Магістр», Чмелюк Т.В. 4 курс ОС «Бакалавр»,   Мельниченко О.В. 1 курс ОС «Магістр»,  Мятенко А.В. 1 курс ОС "Магістр".
 
           Щиро бажаємо успіхів та подальших перемог нашим студентам!
 
Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook