Профорієнтаційна робота в Новоушицькому коледжі Подільського державного аграрно-технічного університету

26 лютого 2018 року

22 лютого 2018 року докторант кафедри лісового менеджменту Бала Олександр Петрович перебуваючи у відрядженні в смт. Нова Ушиця Хмельницької області завітав до місцевого навчального закладу І-ІІ рівня акредитації, що готує молодших спеціалістів для різних галузей, в тому числі і для агропромислового комплексу.

Для зустрічі були запрошені студенти останнього курсу, що навчаються за такими спеціальностями «Лісове господарство», «Транспортні технології», «Агрономія» та «Агроінженерія». Потенційним абітурієнтам було презентовано фільм про навчання в НУБіП України, а також інформація про правила прийому у 2018 році.

Студентів коледжу зацікавило навчання в нашому університеті, не зважаючи на територіальну віддаленість навчального закладу. Серед питань, які цікавили студентів, було наявність та обсяги державного замовлення для випускників коледжів, як на денній так і на заочній формі навчання, забезпеченість гуртожитком та стипендіальне забезпечення, а також особливості написання тестових завдань під час вступу в університет.

З присутніх близько 30 студентів коледжу 10 осіб розглядають НУБіП України, як основний вищий навчальний заклад на майбутній вступній компанії.

Докторант кафедри лісового менеджменту Бала О.П.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook