ДОЗВІЛЛЯ МАГІСТРІВ КАФЕДРИ БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ТОРГІВЛІ

25 лютого 2018 року

 «Успіх - не остаточний, поразка - не фатально,мужність продовжувати - ось, що має значення»

     «Темні часи» британська історична біографічна драма 2017 року режисера Джо Райта. Стрічка розповідає про перші місяці Вінстона Черчилля як Прем'єр-міністра Великої Британії на початку Другої світової війни. У головних ролях Гері ОлдменБен МендельсонКрістін Скотт Томас.

Кале…ми будемо стояти до кінця.

      Невільно починаєш думати, а чи багато серед нас тих, хто дійсно будуть «стояти до кінця», виражаючи своє неподобство – скільки насправді твердих, сильних людей, здібних вирішувати та робити долю мільйонів людей, взявши на себе всю відповідальність?
      Подивившись фільм «Темні часи», магістри побачили мужність та героїзм відомої історичної особи 40-х років – Вінстона Черчилля
    Сам Черчилль у фільмі мав намір жорстко починати боротьбу, незважаючи на одностайність думок членів парламенту про перемир`я. Він шукає союзників, будує провальні плани та відбивається від опонентів, які вважають себе голосом розуму. Єдиними союзниками Вінстона є жінки – його дружина Клементина Черчилль та секретар Елізабет Лейтон. У той час, коли політики ведуть інтриги за його спиною, а король не може прийняти рішення про керівництво державою «на відстані», тільки вони – жінки, залишаються на стороні Черчилля та надають йому підтримку критично йому необхідну, адже стає питання: піти на ризик – згубити багатотисячну армію чи все ж таки підписати угоду про примирення з Гітлером і зберегти життя народу? У темні часи король Георг VI наважується на порозуміння з Черчиллем, що і призвело до підняття патріотичного духу. Саме тут прем’єр-міністр вирішує «спуститися» до народу, щоб почути їх думки. Підтримка короля надає впевненості Черчиллю дати нацистам відсіч, не перетворюючи свою країну на маріонетку Третього рейху.
 
 
староста групи Голубенко Юлія,
магістр спеціальності
«Підприємництво,торгівля та біржова діяльність»

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook