Науково-практичний захід ДУ “НМЦ «Агроосвіта»” - чудова можливість для обміну досвідом та спілкування з колегами

24 лютого 2018 року
ДУ “НМЦ «Агроосвіта»”

 Колектив кафедри ветеринарно-санітарної експертизи на чолі із завідувачем кафедри проф.Якубчак О.М. стали учасниками практичного семінару-тренінгу "Впровадження системи HACCP на підприємствах харчової галузі України - забезпечення безпечності харчових продуктів", що проводився у ДУ “НМЦ «Агроосвіта»”. На семінарі була представлена інформація щодо сучасних вимог до безпечності харчових продуктів та висвітлено нагальні проблеми в питаннях безпечності та якості харчових продуктів в Україні.

Доповідачами на семінарі були представники Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи: завідувач відділом гармонізації законодавства до міжнародних вимог та оцінки ризику– Крижановська Олена Григорівна та завідувач науково-дослідним патоморфологічним відділом- лікар ветеринарної медицини – патоморфолог - Ложкіна Олена Валеріївна.


Цікавою та інформативною була доповідь кандидата технічних наук, доцента кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Сливи Юлії Володимирівни.


Багато практичних аспектів аудиту системи НАССР виклав у своїй доповіді Сімонов Маріан Романович, доцент кафедри біотехнології та радіології Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького.

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook