Пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з блоку «Міжнародне право»

23 лютого 2018 року

 23 лютого 2018 р., на юридичному факультеті НУБіП України проходив І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р. з блоку «Міжнародне право». 

 

На цей захід кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства запросила студентів 4 та 3 курсу, які зайняли перші місця в рейтингу студентів факультету за І семестр 2017 р. Формат олімпіади полягав у написанні студентами тестів з блоку дисциплін, а саме: «Міжнародне публічне право», «Міжнародне приватне право» та «Міжнародний захист прав людини». 

 

 

З цим завданням, на «ура» справилися усі учасники олімпіади, тому членам журі, прийшлось по декілька разів перераховувати бали, проте  з невеличким відривом, І місце загинали двоє студентів 4 курсу: Кучер Владислав та Павленко Дмитро, ІІ місце отримала студентка 3 курсу Соболєва Катерина і ІІІ місце відповідно студентка 4 курсу Петлюк Вікторія.    

 

 

Колектив кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, висловлює подяку учасникам І Всеукраїнської студентської олімпіади та вітає переможців змагання! Так тримати!

Кідалов Сергій

 доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook