Запрошуємо взяти участь у роботі 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства»

21 березня 2018 року
ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України

Шановні студенти та наукові керівники!

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства», яка відбудеться 21 березня 2018 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Мета конференції – апробація результатів студентських (учнівських) наукових досліджень у галузі лісового, садово-паркового і мисливського господарства та технологій деревообробки, а також обговорення перспектив сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства.

Місце проведення: ННІ лісового і садово-паркового господарства, навчальний корпус № 1, вул. Генерала Родімцева, 19, м. Київ, Україна, 03041.

Контактна особа: Зібцева Ольга Василівна  (тел.: +38(097)862-91-07,

e-mail: [email protected]).

Для участі в роботі конференції до 2 березня 2018 року необхідно надіслати контактній особі оргкомітету заявку, тези доповіді та зробити внесок за їх публікацію. Для студентів НУБіП України тези доповідей будуть опубліковані безкоштовно.

Інформаційне повідомлення

З повагою, оргкомітет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook