АГРАРНИЙ СЕЗОН 2018: ВИСТАВКОВІ ПОДІЇ У СФЕРАХ ЗЕРНОВОГО ГОСПОДАРСТВА, ТВАРИННИЦТВА, ПТАХІВНИЦТВА ТА ПЛОДООВОЧЕВОЇ ГАЛУЗІ

22 лютого 2018 року

   Днями магістри кафедри біржової діяльності та торгівлі відвідали ряд Міжнародних виставок, що проходили у Києві: «Зернові технології 2018», «Фрукти. Овочі. Логістика 2018» та «Agro Animal Show 2018».
  «Фрукти. Овочі. Логістика» – це найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі. Дана виставка має на меті розвиток та популяризації плодоовочевого бізнесу, що має практичну спрямованість на підтримку вітчизняного виробника овочевої та плодоягідної продукції, впровадження у виробництво передового досвіду організації промислового плодоовочівництва та садівництва.

  Учасниками виставки виступили провідні українські та зарубіжні компанії, що є виробниками та дистриб’юторами насіння овочевих культур, садивного матеріалу, техніки для обробітку ґрунту, посіву та посадки, обладнання для підживлення та захисту рослин, будівництва овочесховищ та їх обладнання, техніка для організації поливу, зрошення та мікрозрошення, техніка та обладнання для транспортування, зберігання та переробки продукції. На виставці були представлені найкращі світові бренди техніки, обладнання та сільськогосподарської хімії.

  У проекті взяли участь ряд іноземних компаній, що планують створити в Україні дилерські мережі для просування своїх технологій та продуктів, впровадження в плодоовочевий сектор передових методів управління виробництвом та менеджменту, а тому виставка була цікава для потенційних інвесторів.
   Студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» є постійними учасниками заходів такого рівня, що сприяють розширенню кола ділових партнерів університету, популяризації спеціальності, збільшенню обсягів виконуємих наукових та проектних робіт.

Завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі,
Надія Резнік

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook