Відкриваємо для себе АГРО ВЕСНУ-2018

21 лютого 2018 року
МВЦ

 Викладачі кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, студенти ОР "Магістр" зі спеціальності Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза взяли участь у заходах, що проводилися в рамках Міжнародної виставки Agro Animal Show, що проводиться у Міжнародному ваставковому центрі. Ця подія стала чудовою нагодою познайомитися із практичним досвідом ведення молочного тваринництва, як запорукою отримання якісного молока-сировини. Захід, організований редацією журналу Тваринництво Сьогодні дозволив всім учасникам познайомитися з досвідом зразкового молочного господарства України - фермою "Промінь" Миколаївської області. 

Директор господарства "Промінь" Ясевін Сергій Євгенович та управляючий молочно товарним комплексом Неборачок Василь Васильович поділилися досвідом організації молочного бізнесу

Гості іноземних фірм доповідали про наукове обгрунтування застосування різних підходів у молочному скотарстві.

Виставка Agro Animal Show проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції.

Agro Animal Show - захід, спрямований на просування сучасних технологій в галузі тваринництва і пропонує широкий спектр техніки і обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності і розмірів, які професійно займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальною інформаційної та торговим майданчиком.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook