Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Журналістика»!

21 лютого 2017, 10:52
 
 

ЮНИЙ ДРУЖЕ!

    Ти вступаєш у самостійне життя, коли світом править інформація, а успіх приходить до тих, хто має знання та креативні здібності.

Хочеш бути успішним – обери престижну і надзвичайно цікаву професію журналіста! У нас ти отримаєш ґрунтовну фахову підготовку як журналіст, спроможний на рівних конкурувати у сучасному динамічному медіасередовищі як в Україні, так і за її межами.

Особливо важливо, що ти отримаєш поглиблені спеціальні знання щодо сучасної аграрної індустрії, яка виводить сільське господарство України на позиції світового лідера. А це означає, що тебе чекає велике майбутнє як журналіста, і тільки від тебе залежить твій успіх і твоя перемога у нинішньому конкурентному світі. 

У фокусі освітньо-професійної програми – підготовка кваліфікованого журналіста, озброєного не лише загальними фаховими, а й спеціальними знаннями й уміннями, здатного працювати в міжнародному контексті та сприяти формуванню позитивного іміджу держави в міжнародному інформаційному просторі. 

Ми готуємо фахівців, які розуміються на особливостях сучасних економічних процесів, аграрного дискурсу, загальних проблемах розвитку аграрного сектору та аграрної політики в Україні та світі.

 Якісна підготовка фахівців забезпечується завдяки досвідченому професорсько-викладацькому колективу, сучасній матеріально-технічній базі, широкому застосуванню новітніх інформаційних технологій.

До твоїх послуг медіацентр, фотостудія, науково-практичний журнал, радіо та телестудія «НУБіП-ПРЕС». У нас студенти можуть створити власний медіапродукт «пілотний проект», розпочати практичну діяльність уже з першого курсу.

Здобувши фахові знання в галузі журналістики, випускники Університету отримують можливість працевлаштування в засобах масової інформації: редакціях газет, журналів, теле- і радіокомпаніях, інтернет-виданнях, пресових та інформаційних агентствах, прес-центрах, службах зв’язків із громадськістю на посадах:

- журналіста;

- кореспондента;

- ведучого програми;

- оглядача; 

- коментатора;

-редактора.

 

  

Якщо ти енергійний і комунікабельний,

креативний і принциповий, любиш спілкуватися з людьми,

маєш активну громадянську позицію

та готовий наполегливо працювати, щоб підносити імідж України

в міжнародному інформаційному просторі –

ТОДІ ТОБІ ДО НАС!

 

    У НУБіП підготовка фахівців у галузі журналістики здійснюється за освітнім ступенем «Бакалавр» за державним замовленням та на умовах договору (Наказ МОН № 111 л від 26.05.2017).

Форма навчання: денна, заочна. 

Термін навчання: денна форма – 4 роки, заочна – 5 років.

 

Вступники на спеціальність «Журналістика» подають такі документи:

     -  заяву про вступ;

- документ про освіту і додаток до нього;

- 6 кольорових фотокарток розміром 3х4;

- копію паспорта;

- копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;

- сертифікати ЗНО з української мови та літератури (обов’язково), історії України (обов’язково), іноземної мови або математики (за вибором). 

 

  

 

 

До уваги вступників на спеціальність «Журналістика»:

ТВОРЧИЙ ЗАЛІК

 
 Майбутні журналісти!

 

     Згідно з Правилами прийому до Національного університету біоресурсів і природокористування України обов’язковим для участі в конкурсному відборі на спеціальність 061 – «Журналістика» є складання творчого заліку.

     Складниками творчого заліку є творча робота, або співбесіда, або творчий доробок.

     Передбачено також рейтингове зарахування без написання творчої роботи і проходження співбесіди.

     Для участі у творчому заліку потрібно надіслати на електронну пошту [email protected] заявку і творчу роботу.

 

Зразок заявки та вимоги до творчої роботи

 

Творчий залік для вступників на спеціальність «Журналістика» гуманітарно-педагогічного факультету проводиться з 1 лютого до 26 липня 2018 року. Він проходить у кілька сесій.

 

Розклад сесій    

 

Творчу роботу можна написати в таких жанрах: роздум, портрет, есе, інтервю, репортаж, нарис, стаття. Абітурієнти заздалегідь ознайомлюються з переліком тем, присвячених питанням культури, суспільного життя, політики, та тем, що моделюють професійну компетентність.


 Перелік тем та вимоги до творчої роботи 

 

Результати оцінювання творчої роботи абітурієнта повідомляють засобами телефонного зв’язку, а також письмово на вказану ним електронну адресу.

Співбесіду проводять в усній формі.

Для успішної підготовки до співбесіди абітурієнтам буде запропоновано взяти участь у майстер-класах.

Творчий доробок абітурієнта (роздум, портрет, есе, інтерв’ю, репортаж, нарис) – матеріали, що були оприлюднені в друкованих, електронних та інтернет-медіа.          До розгляду не приймаються віршовані та прозові літературно-художні твори та публікації в соціальних мережах. Усі матеріали вкладають в одну паперову папку із зав’язками і підписують:

ТВОРЧИЙ ДОРОБОК

Іванченко Іванни Іванівни

     Творчі доробки подають особисто в один із указаних днів проведення сесій для складання творчого заліку згідно з розкладом.

     Результати творчого заліку оцінюють за шкалою від 0 до 100 балів. Найнижчий позитивний бал ‒ 51.

 

     Критерії оцінювання

    

Результати творчого заліку оголошують та розміщують на сайтах Приймальної комісії і гуманітарно-педагогічного факультету.    

      Контактні телефони: 044-527-80-84
                                              044-527-80-83
                                              044-527-80-82

    Адреса для подачі творчого доробку: гуманітарно-педагогічний факультет, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, навч. корп. 3, ауд. 101. 

  
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook