Профорієнтаційна робота триває

19 лютого 2018 року

12-14 лютого доцент кафедри електропостачання ім. В.М. Синькова НУБіП України Олександр Гай під час проведення чергової акредитаційної експертизи з підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст спеціальності «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд» в Костянтинівському індустріальному технікуму Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет» зустрівся з студентами 3-4 курсу i провів ознайомчу лекцію про умови вступу та навчання в НУБіП України.

Відбувся жвавий діалог у аудиторіях, питання були різнопланові. Студенти цікавились правилами вступу, умовами для навчання для тимчасово переміщених осіб, проходженням виробничої i переддипломної практики, навчанням за кордоном, a також військовою підготовкою для юнаків.

Випускники намагались більше дізнатись про спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», її переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування. На завершення, Олександр Валентинович запросив студентів до університету на День відритих дверей.

Гребченко М.В.,
завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook