02 лютого 2018 року відбулося чергове засідання кафедри романо-германських

2 лютого 2018, 13:07

 02 лютого 2018 року відбулося чергове засідання кафедри романо-германських мов і перекладу за участю науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу.

Увага присутніх була зосереджена довкола низки важливих питань. Першим питанням порядку денного став початок нового навчального року. Завідувачем кафедри Малихіним О. В. було озвучено низку питань на які слід звернути увагу працівникам кафедри перед початком нового семестру. Також особлива увага була прикута до питання поліпшення електронних навчальних курсів з дисциплін які навчаються на кафедрі.
 
Наступним питанням порядку денного стала ІІІ Міжнародна студентська науково-практична конференція «Світ мов і мови світу», що відбудеться 27-28 березня на базі кафедри романо-германських мов і перекладу. Викладачів було закликано активно залучати та допомагати студентам до підготовки статей для конференції.
 
Наступний блок питань стосувався проведення олімпіади з англійської мови в НУБіП України. Завідувачем кафедри проф. Малихім О. В. було озвучено низку вимог щодо процедури проведення олімпіади та необхідної документації для цього.
 
 
На засідання кафедри романо-германських мов і перекладу розглядалась низка інших не менш важливих питань. 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook