Тарас Березовець «Крим: незавершена війна»: зустріч із читачами

15 лютого 2018, 22:54
15 лютого 2018 р. студенти першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» мали приємну нагоду поспілкуватися із відомим українським політтехнологом, журналістом, директором компанії персонального та стратегічного консалтингу «Berta Communications» Тарасом Березовцем. Зустріч проходила у стінах Державної бібліотеки України для юнацтва, де відбулася презентація автором книги «Анексія: острів Крим: Хроніка «гібридної війни». Книга містить ексклюзивні свідчення, надані спеціально для цього дослідження українськими, російськими й міжнародними політиками, військовими, експертами, журналістами, які стали очевидцями окупації. 
  
У ході зустрічі Тарас Березовець поділився своїми думками щодо ситуації в Україні та світі, піддав аналізу механізми й технології так званої гібридної війни на території АР Крим, ситуацію на сході нашої країни. Для автора біль Криму особливо відчутний, оскільки там його мала Батьківщина. Сам Тарас Березовець народився у Керчі, давньому Пантікапеї. 
  
Автору було поставлено чимало запитань. Особливо приємно, що не залишились осторонь і наші студенти та взяли участь у діалозі, зокрема Аделіна Лопачук та Владислав Василенко поцікавилися, що спонукало та що відчував автор пишучи свою роботу. 
  
Завідувач кафедри історії і політології Сергій Білан висловив бажання про подальшу творчу співпрацю із Тарасом Березовцем, адже диплом магістра міжнародних відносин останній отримав як вихованець одного із авторитетних навчальних закладів світу – Кінгс-коледжу, Королівського коледжу у Лондоні. Сподіваємося, що нашим вихованцям-міжнародникам буде цікавим досвід старшого колеги.
 
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 

 

Перейти на сторінку кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook