Післядипломна освіта та практична складова навчання студентів: декани обмінялися досвідом

14 лютого 2018 року

13 лютого на факультеті ветеринарної медицини пройшла робоча зустріч щодо післядипломної освіти та практичної складової навчання студентів, в якій взяли участь  декан факультету ветеринарної медицини М.І. Цвіліховський, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів В.М. Кондратюк, заступник начальника навчального відділу з практичної підготовки студентів О.В. Бачинський.  До обговорення були залучені члени робочої групи по розвитку факультету ветеринарної медицини - куратори післядипломної освіти та практичної підготовки студентів Г.В. Бойко та Ю.В. Жук.

М.І. Цвіліховський  поділився досвідом щодо ведення післядипломної освіти у сфері ветеринарної медицини як за держзамовленням, так і на комерційній основі. Г.В. Бойко показав основні принципи формування державного замовлення підвищення кваліфікації фахівців ветеринарної медицини.

В обговоренні навчального процесу О.В. Бачинський і Ю.В. Жук  відзначили важливість практичної складової навчання студентів для обох факультетів і наголосили, що кожна кафедра повинна мати свої бази практик, особливо, що стосується магістерської підготовки.

В. Данілов
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook