Серед найкращих в НУБіП України

13 лютого 2018 року

По завершенню календарного року підводять підсумки , роблять аналіз зробленого і відповідно планують діяльність у новому році. Роботу кожної кафедри оцінюють за тим, що вона зробила для свого розвитку, а також розвитку факультету і університету.
Здобутки і вклад кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, яку очолює професор Томчук В.А., в стабільну роботу та розвиток факультету ветеринарної медицини у 2017 році, без перебільшення, був значним. Кафедра за результатами своєї публікативної активності у виданнях Scopus і Web of Science посіла 2-ге місце в НУБіП України, цим самим значно піднявши відповідний рейтинг факультету ветеринарної медицини. За рахунок цього вдалось забезпечити можливість навчання у магістратурі на бюджетних місцях додаткової кількості студентів-магістрів, що є надзвичайно важливим для факультету.
Такий результат не став випадковим, адже кафедра має значний науковий потенціал: 6 професорів та 7 доцентів, які працюють на благо кафедри, факультету ветеринарної медицини і НУБіП України.

Олексій Арнаута

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook