Нові оберти профорієнтації

12 лютого 2018 року

В рамках співпраці та профорієнтаційної роботи асистент  кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей  Глуховська Наталія  09 лютого 2018 року провела профорієнтаційні бесіди у Васильківському районі Київської області серед старшокласників  навчально-виховного комплексу «Ковалівська гімназія» і  Малосолтанівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів.
     У процесі проведення профорієнтаційної роботи учні отримали інформацію про високий рейтинг університету серед кращих вищих навчальних закладів України. Також, школярі були проінформовані про роботу підготовчих курсів, переваги навчання на гуманітарно-педагогічному  факультеті,  можливості отримання подвійних дипломів та проходження виробничої практики за кордоном.  Зустріч супроводжувалась питаннями щодо навчального процесу, можливості відвідування спортивних секцій, наукових гуртків та навчання в англомовних групах.


   Висловлюємо подяку директорам вище перерахованих шкіл за надану можливість та сприяння у проведенні зустрічей та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Асистент Н.А. Глуховська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook