Відкрита лекція професора кафедри обліку та оподаткування Лазаришиної Інни Дмитрівни

9 лютого 2018 року

 
9 лютого на 1 парі в аудиторії 612 корп. № 10 відбулася відкрита лекція д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування Лазаришиної Інни Дмитрівни на тему: «Класифікація та поведінка витрат» для студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» з дисципліни «Управлінський облік».

На лекції були присутні: декан економічного факультету, професор Діброва А.Д., завідувач кафедри обліку та оподаткування, професор Калюга Є.В., завідувач кафедри глобальної економіки, професор Вдовенко Н.М., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, професор Савчук В.К., доценти кафедри обліку та оподаткування Литвиненко В.С., Мельніченко І.В., Мельянкова Л.В., Олійник С.О., Шара Є.Ю., Шевчук К.В., старший викладач кафедри обліку та оподаткування Криворот О.Г.
Під час проведення лекції студенти ознайомились з напрямами класифікації витрат, моделями їх поведінки та визначенням функції витрат.

 
Лектор підкреслила, що економічно обґрунтована класифікація витрат є важливою передумовою успішної організації планування, обліку, контролю, аналізу виробничих витрат, калькулювання собівартості продукції та ефективного управління витратами, а для більш точного врахування витрат, потрібно проводити аналіз їх поведінки, що дозволить прогнозувати результати діяльності підприємств.
Професор активно залучала студентів до діалогу, під час якого вони охоче висловлювали свої думки з окреслених питань. Після закінчення лекції слухачі висловили вдячність Інні Дмитрівні за цікаву доповідь та конструктивну дискусію.
 

Діброва Анатолій Дмитрович, завідувачі кафедр та всі присутні визнали, що лекція була проведена на високому науково-педагогічному рівні, відзначили актуальність та сучасність змісту лекції, високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови лектора, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії.

 
Мельянкова Л.В., 
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook