Інститут ветеринарної медицини НААН прийняв магістрів факультету на виробничу практику

8 лютого 2018, 12:00

Студенти 2-го року навчання за магістерською програмою «Мікробіологічні методи діагностики у тваринництві та ветеринарній медицині» Герасимова О., Козловська А., Бучакчийський О. та Макаренко А. успішно проходять виробничу практику на базі Інституту ветеринарної медицини НААН під керівництвом директора інституту професора, член-кореспондента НААН Ничика Сергія Анатолійовича.


У виробничих умовах інституту, зокрема в Лабораторії лептоспірозу с/г тварин, Лабораторії мікотоксикології, Лабораторії анаеробних інфекцій, Лабораторії нейроінфекцій, студенти мають змогу набути практичних навичок у роботі з патологічним матеріалом, підготовці проб для бактеріологічних та вірусологічних досліджень, постановці біопроби, у вивченні токсикогенних мікотоксинів грибів-продуцентів в кормах та продуктах харчування.


Сьогодні на базі  «Науково-дослідного навчального центру діагностики хвороб тварин» рівня біологічної безпеки BSL-2, студенти-практиканти мають можливість відпрацьовувати класичні та сучасні методи діагностики інфекційних хвороб тварин (ВРХ, свиней, коней, кролів, птахів), зокрема за допомогою ПЛР та ІФА.

Козловська Г.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook