Інститут ветеринарної медицини НААН прийняв магістрів факультету на виробничу практику

8 лютого 2018 року

Студенти 2-го року навчання за магістерською програмою «Мікробіологічні методи діагностики у тваринництві та ветеринарній медицині» Герасимова О., Козловська А., Бучакчийський О. та Макаренко А. успішно проходять виробничу практику на базі Інституту ветеринарної медицини НААН під керівництвом директора інституту професора, член-кореспондента НААН Ничика Сергія Анатолійовича.


У виробничих умовах інституту, зокрема в Лабораторії лептоспірозу с/г тварин, Лабораторії мікотоксикології, Лабораторії анаеробних інфекцій, Лабораторії нейроінфекцій, студенти мають змогу набути практичних навичок у роботі з патологічним матеріалом, підготовці проб для бактеріологічних та вірусологічних досліджень, постановці біопроби, у вивченні токсикогенних мікотоксинів грибів-продуцентів в кормах та продуктах харчування.


Сьогодні на базі  «Науково-дослідного навчального центру діагностики хвороб тварин» рівня біологічної безпеки BSL-2, студенти-практиканти мають можливість відпрацьовувати класичні та сучасні методи діагностики інфекційних хвороб тварин (ВРХ, свиней, коней, кролів, птахів), зокрема за допомогою ПЛР та ІФА.

Козловська Г.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook