Володіння іноземними мовами: необхідність і виклик освітньої системи

7 лютого 2018, 19:22

Впродовж тижня (23 – 31 cічня 2018) на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України науково-педагогічні працівники мали нагоду повправлятися у володінні англійською мовою. Нашими колегами, доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри романо-германських мов і перекладу Малихіним Олександром Володимировичем і доктором педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри англійської філології Арістовою Наталією Олександрівною, організовано авторський тренінгу «Інтенсивне навчання англійської мови».

Серед учасників тренінгу науковці різних факультетів, а від гуманітарно-педагогічного – професори Шмаргун В.М. – завідувач кафедри соціальної роботи та психології, Ковальчук В.І. – завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами, доцент Самарський А.Ю. – доцент кафедри філософії.

Унікальність тренінгу в тому, що автори зуміли організувати ефективне навчання для аудиторії з різним рівнем володіння англійською, різних спеціальностей і різних мотивів до вивчення мови.

Щоденно, впродовж шести годин, учасники мали змогу повправлятися в слуханні, говорінні, читанні та письмі. Навіть для дорослої аудиторії, це було легко, цікаво й пізнавально завдяки підібраним методикам навчання та ігровим технологіям. Окрім удосконалення англійської мови науковці побачили сучасні технології навчання, які можна використовувати у власній викладацькій практиці.

Підсумком тренінгу учасники пройшли пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою, що дало нам можливість ознайомитися з методикою складання іспитів для отримання міжнародних сертифікатів на знання англійської мови.

Дякуємо нашим колегам за професійність та можливість удосконалювати свої навички.

Василь Ковальчук,
завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook