Майбутнього абітурієнта необхідно заохочувати змалку!!!

7 лютого 2018 року

Доцентами кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Семенко Оленою Валентинівною та Пашкевич Іриною Юріївною, а також співробітниками кафедри Філіпенком Олександром Віталійовичем та Овчінніковою Анною Григорівною було проведено цікаве заняття з учнями 3 класу спеціалізованої школи №197 м. Києва.


Викладачі кафедри ознайомили школярів з найбільш небезпечними паразитарними хворобами тварин та людей. Було проведено бесіду щодо особливостей зараження цими хворобами та методами їх профілактики. Наголошувалося, що паразити здатні поселятися всередині людського організму, проникати у тканини внутрішніх органів.


Учні з цікавістю розглядали препарати гельмінтів, кліщів та комах, задавали питання. У ході спілкування було з’ясовано, що більшість школярів мають своїх домашніх улюбленців, а саме собак та котів. Викладачами кафедри було наголошено, що джерелом паразитарної інвазії можуть бути саме домашні тварини.


Вцілому професійно-орієнтаційна робота з учнями 3 класу спеціалізованої школи №197 м. Києва пройшла у дружній атмосфері. Школярі проявляли зацікавленість та захоплено обговорювали почуте й побачене.

І. Пашкевич,
доцент кафедри паразитології та
тропічної ветеринарії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook