Студенти НУБіП України підкорюють столичну сцену

2 лютого 2018 року
м.Київ

 На початку лютого у Києві пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Підкори сцену» - фестиваль, який допомагає молоді заявити на великий загал про свої неабиякі вокальні здібності та знайти шанувальників вокального мистецтва і, зокрема, свого таланту.

         Студенти нашого університету завжди мають можливість представити себе на таких творчих заходах, адже , як зазначає проректор з навчальної і виховної роботи  Сергій Миколайович Кваша, «…участь студентів у творчих колективах і студіях, мистецьких проектах і масових заходах сприяє не лише тому, що вони правильно оцінюють прекрасне, формують естетичні ідеали, знаходять, на кого рівнятися, – молоді люди по-іншому ставляться до навчання і праці, стають духовно багатими, толерантними, небайдужими, дружніми…».

         Вельмишановному міжнародному журі фестивалю-конкурсу «Підкори сцену» свій талант гідно представили учасники студії естрадного співу під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк, студенти НУБіП України Станіслав Імшенецький та Микола Філюк ( дует «STALEX»). Хлопці

були відзначені заслуженою нагородою – Дипломом лауреата ІІ премії та подарунками.

          Щиро вітаємо дует «STALEX» і бажаємо подальших перемог та успіхів на пісенній ниві!


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook