Доцент Бешун О.А. провів низку профорієнтаційних заходів в ЗОШ І-ІІІ рівнів Чернігівщини

2 лютого 2018 року
с. Киїнка і с. Трисвятська Слобода (Чернігівський район) та м. Чернігів

2 лютого 2018 року доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Бешун О.А. з метою проведення профорієнтаційних заходів відвідав загальноосвітні школи І-ІІІ рівнів, розташовані у центрі міста Чернігова (школа №20), а також в передмісті Чернігова, в селах Киїнка і Трисвятська Слобода (Чернігівський район).

В селі Киїнка, яке розташоване на відстані 9 км від обласного центру, доцент Бешун О.А. ознайомив учнів, які навчаються в 11 класі (7 чол.), з інформацією про НУБіП України та механіко-технологічний факультет і факультет конструювання та дизайну, особливості вступу до вишу, інформацією про олімпіаду з навчальних дисциплін, а також про підготовчі курси, які проводяться в нашому ВНЗ. Учні Киїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів ознайомившись з проспектами про факультети, проявили зацікавленість і задали запитання відносно умов проживання і оплати за проживання студентів в гуртожитках, а також іспитів, які необхідно здавати під час ЗНО  і т.ін.

Пізніше, в селі Трисвятська Слобода, розташованому на відстані 4 км від м. Чернігова, доцент Бешун О.А. за сприяння директора школи провів профорієнтаційний захід, під час якого продемонстрував відеофільм «Актуально і сучасно про НУБіП», також ознайомивши учнів, які навчаються в 10 і 11 класах (17 і 15 чол.), з профорієнтаційною інформацією. Учні Трисвятськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів також проявили зацікавленість і жваво задавали запитання відносно спеціальностей, з яких НУБіП України здійснює в 2018 році набір абітурієнтів. Один з учнів виявив бажання взяти участь в олімпіаді та повідомив, що подаватиме документи на вступ до НУБіП України.

Після проведення профорієнтації в селі Трисвятська Слобода, доцент Бешун О.А. прибув до обласного центру. Практично в центрі міста Чернігова розміщена Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №20, в якій за сприяння директора школи та відділу з виховної роботи в чотирьох класах (10-му А та Б і 11-му А та Б) було презентовано інформацію про наш ВНЗ, його структурні підрозділи, умови вступу, олімпіаду, підготовчі курси та іншу важливу інформацію. Також демонструвалось відео про НУБіП України. Всі учні, які виявили бажання, отримали проспекти про МТФ і ФКД. Багато з них задавали питання відносно процедури вступу і навчання в НУБіП України, а також відносно можливості отримання посвідчення водія, військового звання, кількості місць держзамовлення, мінімальний прохідний бал і т.ін. Одна з учениць 11-го класу повідомила, що планує подавати документи на вступ до НУБіП України. Інші повідомили, що ще визначаються і не виключено, що також будуть подавати документи до нашого вишу.

Сподіваємось, що заходи, проведені на Чернігівщині, принесуть свої результати і серед поершокурсників 2018 року вступу будуть і випускники з цих трьох шкіл.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook