Завершення роботи авторського тренінгу «Інтенсивне навчання англійської мови»

31 січня 2018 року
Гуманітарно-педагогічний факультет, корпус 1, ауд. 24

Завершення роботи авторського тренінгу «Інтенсивне навчання англійської мови»

   31 січня 2018 року завершився авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови», розроблений та проведений доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри романо-германських мов і перекладу Малихіним О. В. та доктором педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри англійської філології Арістовою Н. О.


   З 23 по 31 січня 2018 р. завідувачі кафедр, викладачі та аспіранти факультетів ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, гуманітарно-педагогічного, економічного та агробіологічного пройшли інтенсивний курс навчання англійської мови. Автори тренінгу застосовували різноманітні інтерактивні методи роботи, спрямовані на удосконалення вмінь учасників вільно висловлювати власні думки у монологічному, діалогічному усному та писемному мовленні.
   Наприкінці роботи тренінгу викладачі пройшли пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою, що дало їм можливість ознайомитися з методикою складання іспитів для отримання міжнародних сертифікатів на знання англійської мови.

 


   Всім, хто приймав участь у роботі авторського тренінгу були вручені сертифікати учасників. Наостанок учасники висловили слова подяки організаторам і відзначили високий рівень їх професіоналізму, доступність викладу матеріалу, дружню атмосферу, інформаційність та актуальність тренінгу.

 

 

Старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу
Гриценко І. С.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook