На семінарі-нараді обговорили перспективи дистанційного навчання спеціалістів Держпродспоживслужби

31 січня 2018 року

30 січня 2018 р. на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти був проведений семінар-нарада з питань організації професійного навчання та впровадження програми дистанційного навчання в Держпродспоживслужбі на платформі «Moodle», у якому прийняв участь Бойко Григорій – заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти

Це перший підготовчий етап запуску дистанційного навчання для спеціалістів Держпродспоживслужби, який стосувався питань організації професійного навчання та впровадження модуля «Організаційна структура».
У вступному слові Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа подяував НУБіП України за сприяння у постійному навчанні та підвищенні професійної компетентності працівників Держпродспоживслужби у галузі ветеринарної медицини і зазначив, що кожен спеціаліст має бути зацікавлений у постійному підвищенні своєї кваліфікації, щоб бути в курсі сучасних тенденцій та викликів – як законодавчих, так і фахових.


Директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулєць наголосила про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти і магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти, а також можливості стажування фахівців ветеринарної медицини на комерційній основі на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

Під час наради-семінару Бойко Григорій провів зустріч із спеціалістами Держпродспоживслужби: завідувачем сектору організації професійного навчання Наталією Костіною та Міною Баровою – експертом з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів. Внесено пропозиції щодо удосконалення системи перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів ветеринарної медицини. Григорій Бойко запропонував впровадження у процес перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів ветеринарної медицини дистанційного навчання на базі Центру дистанційних технологій навчання НУБіП України, тим паче, що наш університет має потужні напрацювання в даному напрямку і достатню матеріальну базу.


Семінар-навчання організовано спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у ньому взяло майже 50 представників територіальних органів Держпродспоживслужби.

Іщенко В.Д.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook