Агробіологічний факультет

Електронні навчальні курси

Електронний навчальний портал

 Зайти на електронний навчальний портал НУБіП можна тут:

https://elearn.nubip.edu.ua/login/index.php

Шановні студенти, ваші облікові записи для роботи з електронними курсами створюються централізовано і надаються вам на період навчання. Закінчивши бакалаврат і поступивши до магістратури ви отримуєте новий обліковий запис, а попередній блокується.

Ваші логіни будуть повідомлені вам на заняттях; за першого входу використовуйте пароль changeme
Відразу після входу вам буде необхідно:
•вказати свою електронну пошту (обов'язково для подальшої роботи на ресурсі)
•змінити стандартний пароль на власний (прохання не забуватися свої паролі).
Якщо виникають технічні складнощі, зверніться до відповідальної особи по агробіологічному факультету - доцент кафедри садівництва

Андрусик Юрій Юрійович ([email protected])

У випадку, якщо ви забули свій пароль, його можна поновити на електронну пошту, яку ви вказали в своєму обліковому записі на порталі elearn. Скористайтеся сервісом відновлення пароля.
Якщо ж Ви все-таки забули пароль і не пам’ятаєте яку вказали електронну пошту в своєму обліковому записі, напишіть заяву (за формою) і надішліть на електронну пошту [email protected]

Шановні викладачі, реєстрація на порталі відбувається в ручному режимі за вашою заявкою.

Для подання заявки на реєстрацію Вам необхідно зайти в свою корпоративну пошту (на @nubip.edu.ua). Потім заповнити електронну форму реєстрації. Протягом одного робочого дня вам на електронну пошту надійде сповіщення з даними входу.

Якщо у вас виникають проблеми, зверніться особисто або електронною поштою [email protected] в Центр дистанційних технологій навчання (15 корп. 233а кім.).

Зверніть увагу! Підтвердженням вашого статусу викладача є відповідний запис на головному сайті НУБіП України серед співробітників вказаної вами кафедри. Будь ласка, спочатку потурбуйтеся, щоб відповідальний по кафедрі розмістив ваші дані на офіційній сторінці кафедри.

У випадку, якщо ви забули свій пароль, його можна поновити на свою електронну пошту. Скористайтеся сервісом відновлення пароля.

Маємо надію, що електронний навчальний портал полегшить вам роботу та навчання.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook