ВІДКРИТО КОНКУРСНИЙ НАБІР НА ПРОГРАМУ LEAD 2018 РОКУ!

23 січня 2018 року

Оголошується початок конкурсного набору на програму LEAD для українських студентів магістерских програм та молодих фахівців, які працюють у державній чи неприбутковій сферах в Україні віком до 28 років станом на початок програми.

 

В рамках цьогорічної програми, яка триватиме в Лондоні з 13 по 25 липня 2018 року, дванадцять фіналістів матимуть можливість отримати досвід і розуміння професійного середовища, етики праці та корпоративної культури державних та приватних установ Великобританії. Через серію презентацій, семінарів, тематичних досліджень та групових проектів учасники вдосконалюють свою комунікацію, організацію та політичні навички, а також вивчають поняття прозорості, дотримання та публічного врядування.

 

Участь у програмі відкрита виключно для громадян України, поточних студентів магістерських програм (станом на 13 липня 2018 року) в галузі ділових або гуманітарних дисциплін, а також для молодих фахівців до 28 років станом на 13 липня 2018 року, які працюють у державній чи неприбутковій сферах в Україні. Заявки, отримані від аспірантів, будуть прийматися лише у випадку нещодавніх випускників, які паралельно працюють у державній та соціальній сферах в Україні.

 

Вимоги до кандидатів:

· Здатність демонструвати якості лідерства, академічну майстерність та активну соціальну активність

· Вільне володіння англійською мовою

· Зацікавленість та мотивація у роботі в державному секторі та / або соціальних ініціативах в Україні

· Аплікаційну форму можна заповнити за посиланням: https://www.surveymonkey.co.uk/r/LEADProgramme2018

 

*****


Програму LEAD організовано під патронатом Українського Британського Міського Клубу (UBCC) та за підтримки Міністерства освіти і науки України українською діаспорою. LEAD прагне заохотити молодих українців до вивчення найкращих західних практик та втілення в Україні після завершення програми.

Додаткова інформація про програму:

LEAD.com.ua

https://www.facebook.com/lead.london

Якщо у вас виникли питання щодо програми, звертайтесь до LEAD Team за адресою [email protected]

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook