НУБіП України прямує до роменчан

24 січня 2018, 23:06
Попри те, що кожен з нас ладен постійно і безповоротно обманюватися стосовно легкості вчинення вибору, який нібито стається по сімдесят сім раз на день, насправді значуще рішення в житті дається дуже тяжко: муками і ваганнями. Особливо це відчувають представники підростаючого покоління, котрі ще не мають потужного життєвого досвіду за плечима, а надто, котрим є що втрачати суттєвого – власну перспективу та можливість самореалізуватися. Проте життя не з тих, що буде чекати, поки хтось дозріє та буде готовий визначатися з вибором. Воно править свого. 
Відтак учні випускних класів, як правило, постають на роздоріжжі, так ніби перед славнозвісним каменем-дороговказом. Що обрати і чим пожертвувати? А чи співпадають бажання з можливостями? А чи так воно буде, як те красиво обіцяють?
Природно, прибитися до якогось із берегів, як то кажуть, значно допомагає наявна якнайширша інформація. Тому-то учням 1-ї спеціалізованої І-ІІІ ступенів імені Калнишевського та 7-ї загальноосвітньої І-ІІІ ступенів шкіл славного міста Ромни Сумської області, очевидно, підфартило дещо більше аніж іншим їхнім одноліткам-землякам. Справа в тому, що майбутні випускники цих шкіл 22 січня 2018 р. мали змогу, так би мовити, з перших вуст почути і про Національний університет біоресурсів та природокористування України, і про Гуманітарно-педагогічний факультет, і про кафедру історії і політології, і про перспективні та цікаві спеціальності, які вони можуть набути в стінах вишу, зокрема про «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
 
Спілкування виявилося живим та цікавим. Про те свідчить низка запитань та уточнень, а також висловлених побажань спробувати свої сили, аби стати студентом НУБіП України, зокрема на ниві дипломатії.
 
Володимир Калуга, 
доцент кафедри історії і політології
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook