Всеукраїнський науково-практичний семінар «Сучасні аспекти медоваріння: технології та інновації»

25 січня 2018 року

3-4 лютого 2018 року на базі кафедри конярства і бджільництва

факультету тваринництва та водних біоресурсів відбудеться

Всеукраїнський науково-практичний семінар

«Сучасні аспекти медоваріння: технології та інновації»

присвячений 120-річчю заснування НУБіП України. 

Оргкомітет

Кондратюк В.М., к. с.-г. н., декан факультету тваринництва та водних біоресурсів, голова організаційного комітету;

Барабаш В.С., голова ГО «Гільдія медоварів України», заступник голови організаційного комітету;

Чумаченко І.П., к. с.-г. н., директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва, заступник голови організаційного комітету;

Адамчук Л.О., к. с.-г. н., відповідальний секретар.

Члени оргкомітету:

Повозніков М.Г., д. с.-г. н., завідувач кафедри конярства і бджільництва;

Броварський В.Д., д. с.-г. н., професор кафедри конярства і бджільництва;

Головецький І.І., к. с.-г. н., доцент кафедри конярства і бджільництва;

Лосєв О.М., к. с.-г. н., доцент кафедри конярства і бджільництва;

Сищук Р.А., секретар ГО «Гільдія медоварів України.

Розпорядок роботи семінару

3 лютого 2018 року

 

8 30 – 10 00

Реєстрація учасників,

хол корпусу кафедри конярства і бджільництва,

вул. П. Затєвахіна, 8, м. Київ

10 00 10 15

Відкриття семінару,

вітальні слова керівництва та оргкомітету

10 15 – 12 30

Робота семінару

12 30 – 13 30

Обідня перерва

13 30 – 16 00

ХІV Всеукраїнський відкритий конкурс медоваріння

«Питні меди – 2018»

17 30 – 18 00

Підбиття підсумків конкурсу

 

4 лютого 2018 року

 

10 00 12 30

Робота семінару

12 30 – 13 30

Обідня перерва

13 30 – 14 30

Нагородження призерів ХІV Всеукраїнського відкритого конкурсу медоваріння «Питні меди – 2018»

14 30 – 15 00

Підбиття підсумків семінару

 

Від’їзд учасників

 

З будь-яких питань щодо участі звертайтеся за тел.:

(097) 690-65-88; (050) 629-45-51

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook