На економічному факультеті відбувся семінар-тренінг по використанню програмного забезпечення «AgriAnalytica»

18 січня 2018 року

З ініціативи декана економічного факультету Анатолія Діброви  16 - 17 січня 2017 року  на базі лабораторії кафедри обліку та оподаткування, спільно з італійською компанією SSC Ukraine відбувся семінар-тренінг по використанню програмного забезпечення «AgriAnalytica»

    З вітальним словом виступив декан економічного факультету Анатолій  Діброва який наголосив про важливість застосування сучасних онлайн-програм, зокрема онлайн-платформи AgriAnalytica, яка надає можливість аграрію більш ефективно управляти виробництвом, моделювати ефективність використання фінансових, матеріальних та технічних ресурсів, робити порівняльний аналіз ефективності свого підприємства з подібними по Україні.

   Лектор, Людмила Тимошенко, к.е.н., менеджер проекту, вміло і доступно продемонструвала можливості програми AgriAnalytica, відповіла як на теоретичні, так і практичні запитання.  Вона підкреслила, що AgrіAnalytica – проект італійської компанії Strategia e Sviluppo Consultants Ukraine, який розробляє корисні програми для українських фермерів. За допомогою онлайн-платформи AgriAnalytica фермер має можливість кваліфіковано підготувати бізнес-план своєї діяльності, визначити планові виробничі витрати та доходи, собівартість продукції по статтях, прибутковість бізнесу, спрогнозувати помісячний рух грошових коштів, проаналізувати планову та фактичну ефективність виробництва, порівняти з показниками подібних підприємств. А це явна конкурентна перевага на ринку та спрощення доступу до фінансових ресурсів.

 

    Учасники семінару-тренінгу (завідувачі та представники майже всіх кафедр економічного факультету) дискусійно обговорили можливості та необхідність використання програми у викладанні фахових дисциплін для студентів економічного факультету.

   Професорсько-викладацький склад економічного факультету висловлює величезну подяку Людмилі Тимошенко, за високий професіоналізм, доброзичливість та цікаву подачу матеріалу!

Людмила Мельянкова, доцент 
кафедри обліку та оподаткування

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook