Профорієнтаційна робота студентів агробіологічного факультету

8 січня 2018 року

Сьогодні перед випускниками шкіл стоїть не просте завдання – правильно обрати навчальний заклад для подальшого навчання. Студентка 3 курсу агробіологічного факультету Ірина Шпакович спробувала допомогти зробити цей важливий вибір учням своєї рідної школи в Чоповицькому ЗНВК «Гімназія-ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Малинського району Житомирської області.

Ірина навела інформацію про спеціальності, за якими можна навчатись у НУБіП України, окрему увагу було зосереджено на спеціальностях «Агрономія» і «Садівництво та виноградарство», розповіла про особливості навчання на агробіологічному факультеті НУБіП, можливістю навчання по обміну в іноземних університетах, а також проходження практичного навчання за кордоном. Учні із захопленням слухали про компанії-партнери університету, що можуть виступати потенційними роботодавцями. Також акцентувалася увага на можливості реалізації своїх творчих та спортивних здібностей.

Старшокласники цікавилися умовами для вступу до нашого університету. Одними з головних питань постали якість освіти і майбутні перспективи працевлаштування.

Майбутніх випускників зацікавила інформація про НУБіП і вони запевнили Ірину, що будуть вступати агробіологічний.

 

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого ґрунту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook