Фестиваль новорічних традицій

27 грудня 2017 року

       24 грудня в читальному залі гуртожитку № 9 для слухачів мовного підготовчого відділення та студентів-іноземців відбувся Новорічний вечір. «Фестиваль новорічних традицій» – це захід, що збагачує уявлення про новорічні розваги, страви та національні традиції святкування Нового року.
У ньому взяли участь студенти та слухачі ПВ університету з різних країн світу: Азербайджану, Гани, Йорданії, Камеруну, Конго, Нігерії, Палистини, Туркменістану.

       З теплими привітаннями та побажаннями успіхів, здійснення мрій, добра та миру до гостей звернулися заступник директора Навчально-наукового центру міжнародної діяльності Володимир Афанасенко та доцент кафедри соціальної роботи та психології Лариса Афанасенко.

       Студенти-іноземці та слухачі ПВ вперше вітали один одного з прийдешнім Новим 2018 роком, знайомились з історією та українськими традиціями його святкування, виконували українські пісні, брали активну участь у новорічних конкурсах, а також демонстрували свої національні пісні, танці та пригощали традиційними новорічними стравами. Гостям свята вручили новорічні сувеніри. В залі панувала дружня, життєрадісна і, навіть, у дечому казкова атмосфера.

       Усі присутні отримали безліч позитивних емоцій від спілкування, відкрили для себе інші культури та ділилися враженнями від почутого.

Дякуємо за підтримку в проведенні Новорічного заходу коменданту гуртожитку №9 (для іноземних студентів) Зіновію Кулаєцю.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook