Гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України святкує випуск магістрів

21 грудня 2017, 11:30
гуманітарно-педагогічний факультет
Гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України святкує випуск магістрів

   21 грудня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам денної та заочної форм навчання. Статус магістра відтепер можуть офіційно підтвердити 117 студентів спеціальностей «Педагогіка вищої школи», «Соціальна педагогіка», «Управління навчальними закладами», «Філологія: переклад».

   З вітальним словом до випускників звернувся декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, який побажав їм здоров’я, успіхів, творчого і кар’єрного зростання. Висловив сподівання на те, що вони гідно нестимуть звання випускника НУБіП України та активно розвиватимуть сучасну науку, здобутими знаннями і вміннями плідно працюватимуть на благо країни.
 

   Дипломи з відзнакою нашим магістрам особисто вручив ректор НУБіП України, професор Станіслава Ніколаєнко, який зауважив, що сьогоднішні випускники є особливими, адже саме ці люди стояли на Майдані та творили Революцію Гідності. І сьогодні вони перегорнули ще одну сторінку у своєму житті, аби розпочати наступну. Тож проф. С. Ніколаєнко закликав їх віддано працювати, збагачувати отримані знання і вміння, не піддаватися ледарству, яке, згідно з китайською мудрістю, здатне перекреслити будь-які попередні старання. І тоді неодмінно серед молоді, присутньої у цій святковій залі, знайдуться висококваліфіковані знавці своєї справи та видатні науковці, які власними руками творитимуть майбутнє держави.
 

   Від імені наставників студентських груп випускників поетичними рядками привітала доцент Леся Маценко. У свою чергу, від імені студентів до присутніх звернулася Вікторія Федосова зі щирою подякою за створені умови для навчання, за знання, настанови і турботи, за сьогоднішнє свято і завтрашні перспективи. На чолі з Олександром Думишинцем і Наталією Шостак магістри склали урочисту присягу випускника гуманітарно-педагогічного факультету на вірність загальнолюдським цінностям та гідне життя.
   Святковий настрій випускникам створювали заслужений артист України, доцент кафедри культурології Роман Рудий і Катерина Столяревська, Каріна Арзуманян, Дарина Кирилюк, Антоніна Бойчук, Радіон Вегера, Інесса Міхно та Аліна Онопрієнко, Олександр Маринін та учасники хореографічного ансамблю «Сузір’я DANCE». Завершилися урочистості колективним фото випускників та їхніх наставників.
Оксана Захуцька,
PhD, ст. викл. кафедри романо-германських
мов і перекладу

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook