ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЯК ТРАДИЦІЯ, ЩО ЗАРОДИЛАСЯ

15 грудня 2017 року
Мабуть серед студентів першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» уже склалася добра традиція: відвідати рідні школи й поділитися своїми враженнями від нового етапу свого життя – навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Не винятком стали Руденко Володимир та Огньова Анжеліка, що навідалися відповідно до Ташанського «НВО ЗОШ І-ІІІ ступенів ДНЗ» (с. Ташань Переяслав-Хмельницький район Київська область) і до спеціалізованої школи № 130 ім. Д.Аліг’єрі у м. Києві.
Володимир та Анжеліка зпрезентували навчальний заклад, й, зокрема, свій рідний гуманітарно-педагогічний факультет. Вони розповіли про спеціальності факультету, а саме: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». Жвавий інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в університеті за системою подвійних дипломів. Зацікавила також інформація про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, насичене спортивне та культурне життя студентства.
Також вони вказали, де можна дізнатися детальніше про навчальний заклад у Інтернет-мережі, та поширили роздатковий матеріал. Орім того, продемонстрували відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет й провели анкетування серед школярів щодо поглядів майбутніх абітурієнтів на своє професійне майбуття.
 
Отож, сподіваємося, що профорієнтаційна традиція, яка склалася, не перерветься й буде приносити свої дивіденди у вигляді студентів, які поповнять ряди вихованців НУБіП України й, у тому числі, гуманітарно-педагогічного факультету.
 
 
Руденко Володимир, Огньова Анжеліка 
студенти групи МВ-17001б,
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook