Звіт НДР кафедри аграрного консалтингу і туризму у НДІ економіки і менеджменту

7 грудня 2017 року
НУБіП України

    У відповідності до наказу ректора про порядок приймання звітів про науково-дослідну роботу у наукових структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулося заслуховування звітів НДР у НДІ економіки і менеджменту. Так, 7 грудня 2017 року керівник теми № 110/546 -пр "Створення інтерактивної консалтингової системи для сільського туризму" Тетяна Кальна-Дубінюк звітувала про виконані роботи.

       

        Метою даної науково-дослідної роботи  є обгрунтування теоретичних і методичних підходів та розробка рекомендацій щодо використання консалтингової системи для інтерактивного забезпечення знаннями і науково-обгрунтованими відповідями на запитання клієнта в сільському туризмі.

          В роботі проведено наукове узагальнення існуючих теоретичних і практичних принципів теорії, методів і засобів організації інформаційно-консультаційного забезпечення сільського туризму, визначено напрями вдосконалення існуючих та створення нових високоефективних консультаційних технологій.

 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного
консалтингу і туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook