Вітання з Днем народженням Ружила Зіновія Володимировича

17 грудня 2017, 5:34
Шановний Зіновій Володимирович!
     З глибоким почуттям поваги, вітаємо Вас з Днем народження!
Ваш день народження – це нова точка відліку великих справ та нових трудових звершень, які належить здійснити Вам – людині, якій притаманні високі професійні якості. Упевнені, що Ваша невичерпна енергія принесе ще багато користі, примножуючи і покращуючи результати.
У цей святковий для Вас день дозвольте побажати Вам – авторитетному фахівцю, мудрому керівнику, – міцного здоров'я і щастя, творчого натхнення й душевного комфорту, амбітних планів, комфортних умов для роботи, вірних друзів. Щоб Ваше особисте життя надихало Вас до нових звершень у роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашій оселі. Щиро зичимо сил і наснаги для здійснення найсвітліших сподівань та задумів, щоб Ваш професійний досвід, організаторські здібності та лідерські якості і надалі слугували на благо Університету.
Ви завжди даруєте тим, хто поруч із Вами, натхнення і радість, бажання жити й працювати, вміння боротися і перемагати. Нехай те добро, яке Вами щиро і рясно сіється, зійде в серцях людей, яким поталанило знати Вас, нехай повернеться до Вас сторицею. Ми раді, що нам доводиться працювати разом з Вами.
Ми бажаємо Вам перемог та успішних ідей. Нехай Ваше життя буде наповнене яскравими, цікавими враженнями. Нехай удача буде у Вашому домі не гостею, а господинею. Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих, багатих прекрасними подіями, років. Радості Вам від кожного прожитого дня. Всіх благ Вам!

 

З повагою колектив кафедри надійності техніки
          

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook