Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами-філологами

9 грудня 2017 року
Спеціалізована школа I – III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 міста Києва

Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами-філологами 

9 грудня 2017 р. співробітники кафедри романо-германських мов і перекладу – доцент Козуб Л. С. і аспірант кафедри Ярмольчук Т. М. провели профорієнтаційну роботу з найкращими учнями шкіл міста Києва, які брали участь у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови для учнів 8-11 класів. Олімпіада проводилась на базі Спеціалізованої школи I – III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 15 міста Києва. Заклад є одним з лідерів освітянської галузі з поглибленим вивченням іноземних мов міста Києва і активно співпрацює з гуманітарно-педагогічним факультетом НУБіП України.
Після завершення олімпіади співробітники кафедри зустрілися з учнями шкіл, гімназій, ліцеїв і проінформували їх про напрями підготовки і спеціальності, які можна здобути навчаючись в НУБіП України, закцентувавши увагу на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету: «Філологія», «Журналістика», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Соціальна робота», «Професійна робота», «Психологія».

 
Особливе зацікавлення учнів викликала інформація співробітників кафедри романо-германських мов і перекладу щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та переліку іноземних мов, що їх можна вивчати на факультеті (англійської, німецької, французької, польської).

Любов Козуб

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook